30-01-11

Facebook desactiveert account van Belgische Prinses

ID-jacqueline-recto.png'Paedophilia in the World and in Lithuania': Facebook desactiveert account van een Belgische Prinses

Enkele dagen geleden was de Werkgroep Morkhoven in Litouwen alwaar zij als gastspreker voor het kongres 'Paedophilia in the World and in Lithuania' was uitgenodigd.

Ook in Litouwen blijkt kindermisbruik een ernstig probleem te zijn. 

Wat er veel ophef maakt op dit ogenblik, is de zaak 'Drasius Kedys'. Drasius Kedys is een man die het opnam voor zijn 4-jarig sexueel misbruikt dochtertje en in koelen bloede vermoord werd zonder dat de Justitie een onderzoek instelde.
Vandaar dat de autoriteiten de komst van de Werkgroep Morkhoven die de kinderpornozaak Zandvoort onthulde (88.539 slachtoffers), niet direct op prijs stelden.

De Litouwse pers contacteerde de Belgische ambassade en vroeg of Prinses J. de Croÿ, ondervoorzitter van de vzw Werkgroep Morkhoven, wel een 'échte prinses' was. Vervolgens wist zij te melden dat Prinses J. de Croÿ die de zaak Drasius Kedys ondersteunt, een valse prinses' is.

Enkele journalisten publiceerden echter de identiteitskaart van de Prinses zodat het grootste gedeelte van de Litouwse pers een vrij belachelijke indruk maakte.

Vandaag stelde Prinses J. de Croÿ vast dat er zich iemand met een vermoedelijke klacht over haar identiteit, tot Facebook had gericht en dat Facebook haar account gedesactiveerd heeft.

Prinses de Croÿ diende op haar beurt een klacht in bij Facebook.

Wordt vervolgd... ;)

De commentaren zijn gesloten.